Om oss

SMS arkitekter AS ble stiftet i 01.12.92. Kontoret har for tiden 5 ansatte medarbeidere innen fagfeltene arkitektur og plan.

Allsidighet preger SMS arkitekters merittliste. Utførte prosjekter omfatter bl.a. større utredninger og reguleringsplaner, komplekse anlegg innen helse- og omsorg, bolig og kontorbygg, skole og barnehage, forretning og industri, kulturbygg samt oppgaver som interiør og rehabilitering. Med forankring i lokal og nordisk tradisjon, ønsker vi å svare på hver oppgave med vår tids uttrykk.

Mangfoldig kunnskap, lang fartstid i bransjen og evne til nytenkning styrker kontorets samlede kapasitet. Et godt internt miljø og evner til samarbeid ruster oss til å møte utfordringen i hver oppgave og dens premisser. Tett kommunikasjon med byggherre og brukere er avgjørende for et identitetsskapende resultat. SMS arkitekter har som mål å fungere som en pålitelig samarbeidspartner for rådgivere og entreprenører, og har som mål å ligge i tetsjiktet med fremtidsrettede arbeidsmetoder som er med på å sikre et godt resultat.

Prosjekter skal møtes med innlevelse. Stedets kvaliteter i kombinasjon med oppgavens kompleksitet er ofte utgangspunktet for en bærende idé. Med menneskets funksjon i sentrum etterstrebes et logisk og avklart forhold mellom form, konstruksjon og materialbruk. Vi legger vekt på å prioritere gjennomføring og oppfølging, med kvalitet og arkitektur av høy standard som det ønskede resultat.

Konkurransevirksomhet inspirerer oss til konstant kreativ utvikling, og vi søker stadig etter nye svar på kjente problemstillinger. Ved stadig å hevde oss i lokale arkitektkonkurranser, befester SMS arkitekter sin posisjon som et av landsdelens mest anerkjente og profilerte arkitektkontor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s